Spor, ekonomi, siyaset kategorilerindeki tüm haberlere ve gündeme bu kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Haberler

Haberler

Tırmanmada Sıradaki Randevu Buharkent'te

ICRYPEX ve Buharkent Belediyesi katkılarıyla Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenecek olan şampiyonanın 3.

Haberler

Ayşe'nin Hedefi Tuzla'da Çifte Podyum

Senior kategoride kadınlar klasmanı haricinde genel klasmanda da ilk sıraları zorlayan genç sporcu, Tuzla pistinde çifte podyum hedefiyle direksiyona geçecek.

Haberler

Efes Selçuk Belediyesi'nin desteğiyle 1. Uluslararası Akdeniz Kickboks Şampiyonası'na katılan Efes Selçuklu sporcular, büyük bir başarıyla ilçeye döndüler

75 kilo K1 Genç kategorisinde mücadele eden Hasan Tavukçu ise zorlu rakipleri karşısında üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Haberler

Judocumuz Sinem Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Ümitler Judo Avrupa Kupası, 18-19 Mayıs tarihlerinde Polonya’nın Biasko Biala şehrinde gerçekleştirildi.

Haberler

Basketbolda İstanbul'un şampiyonu Bayrampaşa

Bayrampaşa ekibi, Küçükçekmece Spor Salonu’unda oynan final maçında Genç Nesil Basketbol Takımı’nı 50-27 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Haberler

Bostanlıspor'a 2 branşta 4 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya…

15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde peş peşe düzenlenen Akdeniz ve Dünya Şampiyonalarına katılan Bostanlıspor’un kick boks ve muaythai antrenörü, veteran sporcusu Aytaç Uyanıker,  1.

Haberler

Satranç turnuvasında ilk hamle Başkan Aydın'dan

Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ev sahipliğinde Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen 2024 Bursa Mahalli Okul Sporları Minikler Satranç Turnuvası’nda minik öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Haberler

Bornova Belediyespor şampiyon

Yusuf Tırpancı Sahası’nda Bornova temsilcilerinden Kanderespor ile oynadığı karşılaşmayı 7-0 kazanan Bornova Belediyespor, sekiz takımın bulunduğu grupta ligin bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Haberler

Bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı

Nilüfer Belediyesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık meşalesinin yandığı gün olan 19 Mayıs 1919’un 105.

Haberler

Castrol Ford Team Türkiye'den Anlamlı Zafer: 19 Mayıs'ta Genç Pilotlarıyla Zirvede

Tüm etapları kazanmasının yanı sıra iki dakikaya yakın bir farkla liderliğe uzanan genç pilot Ali Türkkan ile co-pilotu Oytun Albayrak, 19 Mayıs’ta elde ettikleri bu anlamlı zaferle takıma çifte bayram coşkusu yaşattı.

Giriş Yap

Kadıntime ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin